- Thank you received: 0
Keisinger ház
- Jáde kapitány el?állt.
Még egy gyenge szalutálást is megejtek, hadd röhögjenek telibe.
- Azt hiszem, a lányok úgyis szaktársak lesznek, az meg csak jó, ha nem kell nagyon messzire menni valami sulis dologért.
Hát, aláírtam a halálos ítéletet, tessék. De ha egyszer az ember nem akar bunkó lenni, akkor két szék között a pad alá fog egyszercsak esni. Fel is kelek, hogy adjak valami frisset a macskának, aki remélem, id?közben szintén magához tért, ha mástól nem, hát a szell?ztetést?l. Na jó, a részleges szell?ztetést?l.
- Na, mit szóltok egy kis izmos matekhoz?
Most rajtam a sor, hogy kegyetlen mosollyal a lányok fele forduljak. És nem, ennyivel nem ússzák meg.
- Vaaagy keressük fel inkább Otto apját?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Bocs, nem rajtad, nevetek, de ez most tényleg nagy..." jegyzi meg még Erika is, pedig Otto poénjai általában nála azért el szoktak hasalni. Viszont legalább nem rajtad hanem a helyzeten nevet.
-"Már amelyik, hacsak nem sámánnak készülsz, szóval az olyanabb hozzáállásúak inkább Azuminak lesznek a szaktársai." jegyzi meg Kathy.
-"Ha viszont annyira szeretnek l?ni, akkor remélem a fejest is szeretik. Majd osztok nekik párat, ha már ide jöttek. Tudjátok, a ház ajándéka..." mondja Otto.
-"Jaj de kedves vagy! Most költöznek be és már el akarod ?ket kergetni?" mondja Erika.
-"Egy frászt, csak ha már akkora játékosok, kíváncsi vagyok."
-"Aztán majd jól elkenik a szád és akkor sírhatsz!" próbálja ugratni Ottot Kathy.
-"Olyan nincs! Ahhoz kicsit korábban kellene fölkelniük!"
-"Némelyik szerintem le se fekszik ha ilyesmir?l van szó..."
-"Na majd meglátjuk. Bár szerintem jobb ha el?re föladják."
-"Vagy nem, Otto. Nem mind sámán és azok bizonyára adatjackkel tolják, ami azt jelenti, hogy már most nyertek..."
-"Fenéket! Az csak azért van, hogy legyen esélyük is."
Ez valószín?leg így folytatódna, ha id?közben meg nem szólalna a kapucseng?.
-"Hagyd csak, megyek!" indul meg Erika, de egy perc múlva vissza is jön.
-"Elvileg engem keresnek, de azt sem tudom, hogy ki az és mit akar, csak azt mondta, hogy fontos. Mármint egyetemista, csak nem nagyon láttam eddig. Gyere már ki velem légyszíves." kér meg Erika.
-"Nem tudom, elég furcsának t?nik, különben. Azt mondta, hogy fontos, mert ? tudja, hogy mit akarok."
-"Ne menjek én is?" kérdezi Kathy. "Mármint ha ilyen ?rült vagy nem tudom mi."
-"Nem muszáj, meg tudom magam védeni, de ha pont velem akar beszélni és látja, hogy nem érek rá, mert nem vagyok egyedül, akkor biztosan el fog menni. Nem beszélve arról, hogy be se tud jönni, ha nem hívom be. Viszont szegény olyan szerencsétlennek t?nik. Inkább menjen el magától. Még elküldeni sincs szívem."
-"Ha gondolod akár én is kihajíthatom. Ha már becsöngetett, nem lehet akkora nyomorult. A legtöbben be se mernek csöngetni rend?ri kíséret nélkül." mondja Otto.
-"Te meg végképp ne, mert megint bevisznek, csak most garázdaságért!" figyelmezteti gyorsan Erika, utalva arra, hogy a rend?rség el?szeretettel visz el bárkit akinek Keisinger a családneve, Ottot meg különösen.
Csapat riadó!
Valamiért azt gondoltam, hogy a lányok között is akad technikusjelölt, de ezek szerint tévedtem. Nem baj, végül is mindegy.
Erika és Otto huzavonáját csak egy fáradt mosollyal hallgatom, a csengetésre azonban én is felemelem a fejem. Erika persze megel?z, mikor azonban visszatér, szinte pattanok, hogy mellette legyek.
- Jövök. Bemutatkozott amúgy?
Ha nem, akkor meg pláne jó ürügy vagyok, hogy megtudjuk a nevét.
- Mi lehet annyira fontos, hogy idáig eljön?
Mármint rend?ri kíséret nélkül, ahogy Otto mondta.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Persze. Valami Melvin. Nem ismerem, szóval ennyi er?vel akárki lehet."
-"Melvin? Kapafog, vörös bongyor haj, vagy két mérettel nagyobb csíkos póló, szigetel?szalaggal megragasztott szemüveg, papucs és felemás zokni?" kérdezi Kathy. Ezek szerint ? ismeri, bár ez ha jól sejted szegény nyavalyásnak már tök mindegy, legalábbis Otto hatalmas vigyorából ítélve.
-"Öhhh... Igen..." mondja Erika miután vet még egy pillantást a kapuhoz tartozó kamerára. "Ja és azt mondta, hogy tudja, hogy mit akarok..."
-"Hmm... Ez furcsa. Eddig lányok közelébe se mert menni, nemhogy ilyeneket mondjon. Ha gondolod letagadlak..."
-"Áhh, hagyd." legyint Erika. "Ha már ide mert jönni, annyit megérdemel, hogy beszéljek vele. Ha nem csak barátkozni akar, akkor magától is el fog menni, ha viszont csak kedveskedni akar, vagy barátkozni, akkor miért sértsem meg?"
-"Nem tudom Erika, de szerintem ha egy srác ilyeneket mond neked akkor nem a barátságra kell gondolni. Azt hittem erre már rájöttél."
-"Általában így is van, de szerintem ? azt sem tudja, hogy hogyan fejezze ki magát. Elég elveszettnek t?nt."
-"Oké, mondjuk igazad lehet. Aki inkább gépekkel beszél, mint emberekkel, annak bizonyára lesznek gondjai. De azért szóljatok ha nem tudjátok lerázni. Ki se kell hívni a rend?rséget, elég ha kiküldjük Otto-t. Maguktól ott lesznek."
-"Kösz." mondja Otto egy fintorral és egy nemzetközi gesztussal ,,I,,
Ennek viszont már nem várjátok meg a végét, kiléptek az ajtón. A kerítésen kívül bizonyára esik az es?, mert minden nedves, fölöttetek viszont az a furcsa anticiklon kavarog a magasban, ami teljesen megakadályoz mindenféle csapadékot. Ez persze a kapun kívül már nem terjed, így az alatt a pár perc alatt, szegény srác kb. olyan lesz, mint egy ázott patkány.
-"Szia Melvin! Gyere csak beljebb, miel?tt megfázol!"
-"Kösz..." mondja Melvin szemlesütve, miközben beslattyog a kapun, kezében egy fekete reklámszatyorral. Valószín?leg nem is olyan régen vehette azt, ami benne van. Ilyen fraktálos szatyrokat ugyanis a Renraku bevásárlóközpontban adnak. [A legutóbbi bevásárlásotoknál ti is kaptatok párat.]
-"Én tudom, hogy mit akarsz..." mondja végre a srác egy percnyi kínos csend után. ? valószín?leg a szavakat kereste, Erika meg nem mert közbevágni. Még bemutatni sem mert, Melvin meg valószín?leg észre sem vett.
-"Bocs, hogy nem tudtam becsomagolni... de... hirtelen jött..." nyújtja át a szatyrot.
-"Köszönöm, Melvin, de nem fogadhatom el. Tudod... Már nem vagyok egyedül. ? itt Travis a barátom." mondja ki végre azt amit egy ideje hallani akartál. Lelki szemeid el?tt szép nagy fölirat jelenik meg: MISSION ACCOMPLISHED. Macska vagy nem macska, tea vagy akármi, de úgy néz ki a körülmények kísérteties módon a kezedre játszottak. Most már csak azt a késztetést kell leküzdened ami arra ösztönöz, hogy az arcod önelégült vigyorra húzódjon.
-"Értem... Örvendek... Melvin..." nyújt kezet a fickó olyan arccal, mint Napoleon vert serege. "De azért akkor is ezt akarod. Ha nem is jelent semmit, attól még neked hoztam."
-"Köszönöm." veszi át Erika a most már ártatlan ajándékot.
-"Akkor.. én.. megyek is..."
-"Egy pillanat, Melvin, így ki ne menj. Mindjárt megszárítalak és küldök veled egy elementált is, amíg tet? alá nem érsz, jó?"
-"Köszönöm... Sziasztok és bocs, hogy zavartalak." mondja a srác eléggé elken?dötten ha jól sejted pusztán illemb?l. Valamiért mintha nem lett volna az utolsó mondata túl ?szinte. Mintha sejtette volna, hogy nem csináltok épp semmit sem [a virágos kaland miatt még csak nem is matekoztatok].
-"Nem zavartál..." mondja Erika, miközben Melvin elslattyog.
-"Te meg el ne bízd magad!" zökkent ki a gondolataidból Erika. Úgy látszik azt a vigyort nem tudtad teljesen megakadályozni.
-"Ez egyébként KÜLÖNÖSEN furcsa volt. Így még senki sem próbált udvarolni. Biztos azok miatt a gépek miatt van, amikr?l Kathy beszélt. Nem tudom miért, de nem tetszett neked ez a srác. Mármint, félre ne érts, de nem volt alapvet?en ronda, ha adna neki valaki egy-két tanácsot, még értelmesen is kinézhetne, de volt vele valami probléma. Nem tudom mi. Tudod ez olyan, mint amikor ott van valami a nyelveden de nem tudod kimondani. De azért kirázott t?le a hideg. Lehet, hogy nem kellett volna behívnom..." mondja Erika, miközben belenéz a szatyorba.
-"Kísérteties. Tényleg ez járt a fejemben." mutatja oda neked a zacskó tartalmát, ami nem más, mint egy doboz ananászlé. Nem túl drága, de nem is olcsó. Nem az a dolog, amivel az ember a szíve hölgyéhez megy. "Nem tudom miért, de úgy gondoltam, hogy szívesen innék egy korty ananászlevet. Biztosan azért, mert a legutóbb narancslevet vettem helyette. Mindenesetre Melvin ezt eltalálta. Csak azt nem értem, hogy hogy. Varázsolni nem tud, de ha tudna is, a bácsikám védelmi vonalain kellene keresztül mennie, azt meg kevesen tudják megtenni és azután az asztrális síkon kellene rám varázsolnia, amit hárman is kiszúrnánk." magyarázza a helyzetet.
Csapat riadó!
Ha nem is vesznek észre, én akkor is próbálkozom egy egészen barátságos köszönéssel - ennyit csak megérdemel, ha már ennyire megázott csak azért, hogy hozzon... valamit.
Azért Erika szavaira tényleg elmosolyodom egy kicsit - bár ez azért az önelégült vigyortól messze áll. Apró gy?zelem.. még ha csak esetleg kifogásnak használ, akkor is.
- Travis.
Nyugodt udvariassággal figyelem, ahogy távozik a srác, mikor azonban Erika leolt, már tényleg vigyorgok.
- Na, mit akartál, amit ez a gyerek tudott?
Azért a folytatásra elkomorulok, és biccentek kicsit. Ha furcsának érezte, hát biztos igaza van. ? a mágus, nem én.
Azért a tartalomra nézek egyet.
- Lehet, hogy múltkor a nyomodban volt a boltban, és látta, hogy hezitálsz.
Tudom, hogy nem hangzik túl meggy?z?en, de ha egyszer tényleg olyan körülményes lenne rávarázsolni, akkor többet amúgy sem tudnék hozzátenni.
- Esetleg tanácsot kért valami ügyesebb embert?l, hogy a kedvedben járhasson.
Ami végül is tényleg kedvesnek hangzik - még szerencse, hogy Erika rossz értelemben tartja furcsának a fiút.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Hmmm... Asszem furcsább a dolog, mint gondoltam és nem is a jobb fajtából. Az egyik lány azt írja, hogy ez a srác nem lehetett Melvin, mert ? most találkozott vele. A poén az egészben az, hogy ?t is azzal kereste meg, hogy tudja, hogy mit akar és tényleg tudta. Hát nem tudom, hogy kik vannak emögött a marhaság mögött, de nekem ebb?l az esik le, hogy szegény Melvint nagyon le akarják járatni, hacsak nem fedezte föl a bilokációt, [jelenlét egyszerre két helyen] amit kétlek. Ha tényleg ennyire gépesített, akkor annyi köze lehet a mágiához, mint Otto számítógépének. Azaz chipr?l ? is tudja olvasni. De ez a másik furcsaság. Igaz nem néztem rá az asztrális síkon, de egy adatjacket se láttam rajta. Neked is van és rajtad is egyb?l kiszúrtam. Ne felejtsd, hogy egy kis segítséggel azt is látom, hogy mit rejteget az a háta mögött, akivel éppen beszélek."
-"A tanács így viszont kiesett. Két különböz? emberr?l van szó és szerintem mindketten mágusok, Illetve nem, most már biztos vagyok benne, mert az elementálom sem lát ebb?l az imposztorból semmit, ahhoz meg hogy elrejtse a asztrális jelenlétét nem árt ha valaki igencsak ért a mágiához. Mondjuk úgy, hogy az egy magas diszciplína. Ennek er?sen Faustus szaga van, azzal viszont az a baj, hogy a bácsikám vezeti, Vatikán egy démonológusa a fölügyel?tanára és Weldon a f? hangadó migrén miatt kiesett. A többiek meg ha jól olvastam most varangyokat szedegetnek, ugyanis telibe kapta a házat egy vihar er?sség? varangyes?. Ha majd ennek vége, nem ártana Melvint is figyelmeztetni, hogy mi megy a háta mögött, lehet?leg személyesen, mert ha ezek így szívatják, akkor bizonyára tudják minden jelszavát. Szimplán kiolvasták a fejéb?l."
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
-
Karakterek
- Travis Cooper
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?